4 Şubat 2016 Perşembe

Kitap Alışverişi #4

Gecikmeli bir alışveriş postundan daha merhaba blogcanlar.  Başım kalabalık son 2 haftadır, bir şeyler yazıp çıkıyorum genelde.
Hatta acı verici bir şekilde aldığım kitapları bile okuyamıyorum. İnstagram'da daha aktifim ama. Tamam kızmayın. :D
Neyse okuoku ve idefix alışverişlerimden bahsedeyim o zaman.


Yukarıdaki kitaplar artı Kül ve Başka Topraklarda Rüzgar Sert Eser okuoku'dan. Gerçekten çok güzel bir indirim vardı. Kül dışında hepsi indirim kitabı. Başka Topraklarda Rüzgar Sert Eser' de okuoku'dan hediye. Şu an bu kitaplarda indirim bitti ama başka yayınların indirimi devam ediyordu. Bir bakın derim, eminim almak istediğiniz birkaç kitap olacaktır.
Go'nun mıknatıs olayı çok güzel. Kapakları da beğendim. Go'dan Yabancı ve İşgalci bitti. Genel olarak beğendim. En kısa zamanda yorum gireceğim. Yabancı'nın iki kitabını aldım gördüğünüz gibi. Kurucu'nun Kızı aslında sebepsiz almak istemediğim bir kitaptı ama indirimi görünce dayanamadım :D Dokuz Gün, listemde vardı.
Kül Novella Dinemik'ten. Bu da bitti. Hani kitap okuyamıyordun sen demediniz umarım :D Kitap kapağı çok iyi ya! Ama birkaç yazım hatası vardı. Locke Lamora'nın Yalanları bir türlü sıra getiremediğim kitaplardan biriydi :D Resmen indirim görünce çığlık attım. İthaki seviyoruz! :D Darısı Bilge Adamın Korkusu'na! :D


Kralların Yolu ve Buz arkadaşımın doğum günü hediyesi. Bunlar İdefix'den. Cidden kargo getirene kadar neler çektim anlatamam. İsim vermeyeceğim ama buradaki şubesi gerçekten rezalet. 3 gün aralıklı saatlerde aradım ve açmadılar. Ben de sonunda şikayet yazdım siteden. Sonra müşteri hizmetlerinden aradılar ve bugün mutlaka elinize ulaşacak ben şikayetinizi gerekli yerlere bildireceğim dedi. Artık ne kadar doğruysa :D Ama bir daha bu şirketi kullanır mıyım bilmiyorum.
Buz aslında Ateş Serisi'nin 6. kitabıymış. Gerçekten bunu internetten öğrenince haykırdım, böyle bir hatayı nasıl yaparım ulaaannn! Ateş Serisi de ertelediğim bir seriydi. Öne çektim artık napiiiim :D
Kralların Yolu korkunç bir kitap! :D Boyutu büyük zaten, sayfa sayısı 912 ve puntoları ufacık.
O okuduğunuz bir sayfa normal boyutlardaki bir kitabın neredeyse 3 sayfasına denk. :D
Ama konusu çok iyi. İçinde çizimler de var ve böyle kitapları seviyorum. Yeni başladım. Teknik olarak 4 sayfa okumuş olsam da onun aslında kaç sayfaya denk geldiğini hesaplayamayacağım bile :D


Şimdi doğum günüm için herkese açık açık kitap alın diyorum ehehe :D Ama cidden, kitap kadar mutlu edecek bir hediye daha var mı ki?  Eh, başarırsam eğer doğum günü kitaplarım diye yeni bir kitap postuyla dönerim. :D

16 yorum:

  1. Öncelikle blogunuzu yeni keşfettim ve çok beğendim tasarımını filan, takibe aldım, yazılarınızı okuyor olacağım.. Çok güzel kitaplar almışsınız, Kralların Yolu benim kitaplığımda da okunmayı bekleyen kitaplar arasında ama dediğiniz gibi büyük ve korkunç bir kitap. Her ne kadar deli gibi merak etsem de bir cesaret edemiyorum :D The 100 Serisi benim beklentilerimi karşılayamayan bir seri oldu ama belki siz beğenirsiniz. Konuş Benimle'yi çok merak ediyorum, umarım yakın zamanda edinip okuyabilirim ben de.. İyi okumalar ve doğum gününüz kutlu olsun! :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :') Kralların Yolu'na cesaret edip başladım ama boyutundan dolayı biraz zor ilerliyorum :D The 100 herhangi bir beklenti içine girmeden aldığım bir seri oldu. O yüzden büyük bir hayalkırıklığı yaşamam diye düşünüyorum ama bakalım :D Konuş Benimle benim de merak ettiğim bir kitap, tam olarak ne ile karşı karşıya geleceğimi kestiremiyorum bile :D Çok teşekkür ederim tekrar :))

      Sil
  2. The 100 serisinin ben de çok merak ediyorum. Çok güzel bir alışveriş yapmışsın. The 100 serisine dair yorumlarını bekliyorumm :) Bu arada Kral Katilin Güncesi serisinin kitapları şu anda idefix ve ilknokta.com da baya ucuz. Doğum günün de kutlu olsun. Nice sağlıklı senelere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de merak ediyorum The 100 nasıl bir şey ama daha çok indirimde yakaladığım için aldım :D Okuyunca elbette yorumunu gireceğim :) Çok teşekkür ederim, inşallah :)

      Sil
  3. Doğum günün kutlu olsun komşum Rabbim hayırlı ömürler versin :) Elimde olsa kitap alır hediye ederim lakin bu iki satırı yazabiliyorum ancak :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim komşum, Allah herkese hayırlı ömürler verir inşallah. Senin bunu düşünmen daha bile kıymetli :) ♥

      Sil
  4. içim açıldı baktıkça, ben kitap alamıyorum bari alanlara bakayım dedim :D Başka Toprakla Rüzgar Sert Eseri çok merak ediyorumm, Locke Lamora'da o indirim cidden harikaydı ama ben önceden almıştım :( bana niye hediye göndermedi bu okuoku :/ neyse hepsini güle güle okuu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben baya açıldım bu ay ama bakalım :D Bilmiyorum kii, ben Frambuazlı Hayat'ı bulamadıkları için koydular sandım ama başkalarında da gördüm. :D Çok teşekkür ederiim :)

      Sil
  5. 100 serisinin dizisini izledim hatta bir sezon bitti ama ikinci sezonu en son ne zaman kaçıncı bölümde izledim hatırlamıyorum. Dizi sarmadı ama kitabı tabi bilemem. Kurucunun kızı`nı istiraf ediyorum aylar oldu hala okumadım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diziye bakmadım izlediğim bir şeyi okuyamıyorum :D Okuduktan sonra izlerim büyük ihtimalle. Herkes beklentimin altında diyor aslında ama ben indirimde diye aldım bir beklentim yok şu an için :D

      Sil
  6. The 100'ün 3. sezonu başladı şimdi Kalem Fili. Bi bak derim yine :9
    Onun dışında ben de kitap alamıyorum bu aralar *-*
    Alsam da okuyamiyorum kii.. Hem tatil de bitti :*
    Yazını keyifle okudum, sevgilerle :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diziyi okuduktan sonra izlerim çünkü izlediğimi okuyamıyorum :D
      Son bir geniş alışverişim daha var sonra ben de 3-4e düşerim :D
      Mutlu oldum, sevgilerle :)

      Sil
  7. Hayırlı olsuna geliyim dedim.
    Hayırlı olsun yeni bebeklerin şekercim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahah hiç güleceğim yoktu adaş :D
      Teşekkür ederim :')

      Sil
  8. Bu aralar okuyamıyorum , günde bir kitap okuduğum oluyordu. Seni tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir dönem bana da oldu. O gerçekten korkunç ama geçiyor. Senin de hemen geçer umarım. :)

      Sil