1 Şubat 2016 Pazartesi

Film Yorumu: Kardeşim Benim


Geçen hafta ablamdayım. Kendisi çok meşgul olduğundan benimle pek ilgilenemese de kendisinden bir sinema sözü alabildim ve işte karşınızda Kardeşim Benim :D


Ben beğendim. Çok eğlenceliydi. Sadece biraz durağan başladı ama sonradan iyi canlandı. Eh, biraz da Murat Boz'un acemiliği belli oluyordu. Yani, Burak Özçivit duyguları verebilmekte daha iyiydi. Ama Murat abimiz :D daha yolun başında olduğu için normal karşılıyorum ve altından kalktığına da inanıyorum. Eleştiri çok almış ama açıkçası küfür olmadan komedi olmayacağına inanan insanlar olduklarını düşünüyorum. Dediğim gibi, ben beğendim.
Fazla bilgi vermek istemiyorum sanırım hala gösterimde ve gitmek isteyenler olur. Ama fragman ve tanıtım yazısı dışına çıkmamaya çalışarak birkaç yorumda bulunacağım.


Öncelikle ikilinin babası vefat ediyor ve iki kardeş küçüklükten gelen bir mevzudan kaynaklı olarak adeta düşmanlar birbirlerine. Tabi babanın da gönlü razı gelmiyor ve ölmeden önce onları birleştireceğini düşünen birkaç video ve kaset hazırlıyor. Buradan sonra iki kardeş çıkıyor yolculuğa. Daha fazla detaya girmek istemiyorum. :D


Sonu tahmin edilemez bir yere gidiyor ve güzel bir sondu. Ayrıca düğün sahnesi çok komikti. Özellikle onları düğüne getiren adam o sahnelerde Murat ve Burak kadar güldürü unsuruydu. Aşk olsun, küfür olmadan gülmek istiyorum, biraz dram da kabul ederim derseniz gitmenizi tavsiye ederim. İyi seyirler! :)

10 yorum:

  1. Yaa :* Benim dışımda herkes izlemiş, ben de mi bi gitsem acaba? :D

    YanıtlaSil
  2. Genelde beğeniliyor ama her film eleştri almıyor mu ki.. İzlenmeli..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her film tabi ki eleştiri alıyor ama her eleştiri haklı olmuyor :)

      Sil
  3. Ben de sevdim ve gerçekten küfür olmadan da bir komedi filmi çekilebiliyor :)

    YanıtlaSil
  4. Ben izlemedim filmi.Sanırım geçen filminde(Fahriye Evcen'li) konunun özgün olmamasından bende öyle bir kafa oluştu :) İzleyesim gelmedi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fahriye'li olanı da ben izlemedim de ona herkes öyle diyor.
      Bu güzeldi, konu olarak da güzeldi. :)

      Sil
  5. filmi izledim bende çok sevdim yazdım hatta okumak istersen
    http://gizliyetenekli.blogspot.com.tr/search/label/karde%C5%9Fim%20benim

    YanıtlaSil