30 Temmuz 2015 Perşembe

Its Okay, Its Love

Böyle diziler izlemek psikolojimi bozuyor ya. Dizideki her birey ayrı ayrı tatlı olabilir mi?
D.O zaten Exo üyeleri arasında ennnn sevdiğim. Biraz sessiz ve sert duruyor diye zamanında az laf yememişti ama dizide o kadar tatlı, sevecen, güler yüzlü ki.
Neredeyse bir yıllık bir dizi. Komedi ve dram zaten her Kore dizisinin vazgeçilmezi ama son zamanlarda psikolojik unsurların bulunduğu diziler arttı gibi geliyor bana. Bu da o dizilerden biri.


Başrol oyuncumuz Jo İn Sung. Karşımıza Jang Jae Yul olarak çıkacak. Her anlamda beğendiğim bir oyuncuydu zaten ama bu dizide bir ayrı sevdim kendisini ben. Dizide yazar ve dj rolünde. Uzun bir süre de bizimkilere ev arkadaşı olacak.


Gong Hye Jin'in izlediğim ilk dizisi eğer yanılmıyorsam. Favori sanatçım olmadı ama güzel oynadı.
Kendisi Ji Hae Soo olarak dizide karşımıza çıkıyor ve rolü psikiyatri.


Lee Kwang Soo çok tatlıydı dizide ya. Hele atak geçirdiği zamanlar gülmüş de olsam üstesinden geldiğini görmek beni sevindirdi. Dizide Soo Kwang adı :D Jae Yul'un kafesinde çalışıyor ve Hae Soo ile ev arkadaşı.


Sung Dong Il gerçekten yaşı ilerlemiş sanatçılar arasında en birincim. Answer Me 1994'de de çok başarılıydı. Burada da çok başarılı. Psikiyatri Dong Min olarak karşımızda. Ayrıca Soo Kwang ve Hae Soo ile ev arkadaşı.


D.O. için ne desem bilemedim şu an. Çok seviyorum galiba ya :D Kendisi Jae Yul'un oluşturmuş olduğu hayali Han Kang Woo rolünde. Ama gerçekten sevmiş olmamın yanında oyunculuğu çok iyiydi. Yalnız başlarda biraz tereddütünü sezer gibi oldum ama güzel devam etti. Yalnız bir saatlik bir bölümde toplasan on dakika ya vardı ya yoktu. Hyung filmi için başrol seçilmiş. Heyecanla bekliyorum nasıl olacak bakalım.


Fazla detaya inmeden anlatmak istiyorum çünkü ayrıntılı anlatınca izleyecek insanlara bir şey kalmıyor. Jae Yul küçüklüğünde baba ve abi tarafından istismar edilmiş bir birey. Baba keyfine abi de neden dayak yiyorsun diye dövüyor. :D Tabi anne de baba tarafından dövülünce Jae Bum -büyük abi- babaya kinli. Ama aslında o kadar sevgi dolu bir çocuk ki. Şartlar insanı ne hale getiriyor aslında bu dizide bunu çok iyi görüyoruz. 
Gerçekleşen bir takım olaylardan sonra Jae Bum hapse giriyor ve Onu suçlayan da kardeşi ve annesi. Bu zaten dizinin gizemli olaylarından biriydi. Abi, anne ve kardeşe o kadar kinli ki çıkınca öldüreceğini söyleyip duruyor. Bu nokta Dong Min ile yolu kesişecek. Dong Min ne kadar yardımcı olmuş bilmek için izlemeniz gerek. Ama olayı hemen hemen çözen Dong Min diyebilirim.





Başrollerimizin yolu ise bir tv programında kesişiyor. Jae Yul'un kitaplarını bir psikiyatri gözüyle değerlendirmek isteyen program ikiliyi programa davet edince başlıyor aralarındaki sözlü savaş. Tabi Jae Yul biraz da çapkınlıklarıyla adını duyurmuş biri. Hae Soo ise çocukken yaşadığı bir olaydan dolayı erkeklere ve onlarla oluşabilecek herhangi bir etkileşime fazla katı. Hatta bu bir psikolojik rahatsızlık. 





Kang Woo'nun rolü ise Jae Yul'un yaşadığı travmadan kaynaklı olarak yaratmış olduğu bir karakter. Jae Yul küçükken savunmasız olduğu için kendini her zaman geçmiş adına yetersiz görmüş ve zihni kendini korumak adına Kang Woo'yu yaratmış. Jae Yul'da kendini koruyamadığı için büyük bir istekle Kang Woo'yu koruma iç güdüsüne sahip. Kang Woo ise birçok sahnesinde dövülmüş vaziyette. Kıyamam annem diye diye bitirdim diziyi :D






Sanırım oyuncuların genel anlamda hangi yolda ilerlediklerini anlatmış oldum. Daha fazla anlatmak istemiyorum ama kore dizisi izliyorsanız mutlaka bunu izleyin ve izlememişseniz bence size sevdirebilecek bir dizi.


Bu arada müstehcen sahneleri olduğuna dair bazı söylentiler var. Ama hemen hemen her bölümde sadece ufak tefek öyle şeyler var. Bu diziye kesinlikle öyle bir hava katmamış. Game Of Thrones için kullanılan bir ifadenin bu diziyi ifade edeceğini düşünmüyorum. 
Ben çok keyif aldım, çok sevdim. Güldüm, ağladım ve D.O'ya doyamadığım bir dizi oldu :))
Diziden birkaç şarkıyla veda edeyim o zaman. Keyifli seyirler.




19 yorum:

  1. izliceeeeeeem heyoooooo :)

    YanıtlaSil
  2. pekiiii son miminiii gördün müüüü :)

    YanıtlaSil
  3. seni son yazımla mimliyorum kader utansın :)

    YanıtlaSil
  4. Blogunu çok beğendiiim ve hemen takibe aldım. Tasarımın da çok güzelmiş ^-^
    Ben de kendi bloguma bekleriiim :))
    http://sizleriizliyorum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Ya ne kadar güzel diziler bunlaaar *.* Fırsat bulduğumda hemen izleyeceklerimde *.*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ennn önce bunu izlemelisin bence :)

      Sil
    2. Ya bu kadar mı güzel olur bu kore dizileriiiiiiii *.*

      Sil
    3. Sonları tatmin etmese de Türk dizilerinden bin katlı iyiler. :D

      Sil
    4. Pardon diziyi hangi yerden izlediniz ? Ben arıyorum da, genelde sitenin görünümü çok şey oluyor :))

      Sil
    5. Koreanturk'de izliyorum ben genelde. :)

      Sil
  6. izliyom çok tatlı yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama ennn çok D.O dimi :))

      Sil
    2. şimdi de she was pretty ye başladım.

      Sil
    3. Onu da bitirdim ama entry giresim yok be Deepcan :/

      Sil