1 Mayıs 2016 Pazar

Nisan Ayında Neler Okudum

Benim açımdan verimli geçen bir aydan merhaba arkadaşlar. :D Mutluyum çünkü 1 çizgi roman, 9 kitap olmak üzere 10 kitap bitirmiş oldum. Betül'ün 31 kitap bitirmiş olması her ne kadar acaba sorun bende mi dedirtse de ben sonuçtan memnunum. :D


Saga benim ilk çizgi romanım ve gerçekten çok sevdim. Ayrıca bu kadar geç çizgi roman okumaya başlamış olmama da kızdım. Aslında insana yetmiyor okuduğu, bitince ağlamak istiyorsunuz devamı yok mu diye ama sonraki cildin çıkmasını beklemek de ayrı bir heyecanmış anlamış oldum.
Eleanor ve Park ayın ortasında bitmişti. Aslında yorumu da hazır ama fotoğrafını henüz çekmediğim için eklemedim. Çok beğendim ya. Çok tatlı bir hikayeydi. 
Mara Dyer için yorum girdim zaten. Genel olarak sevdiğim bir seri olarak aklımda kalacak.
Kıyamet Gösterisi yeni bitti. Nisan'a dahil edebilmek için zorladım kendimi biraz ama oldu. :D Eğlenerek okudum ya. Zaten bir Neil ve Terry yan yana resmen bomba olmuşlar. Yakında ayrıntılı yorum gireceğim.
Şimdiki Çocuklar Harika HARİKAYDI. Gerçekten gülmekten kırıldım. Okuduğum şeylerin doğruluğu karşısında hayret ettim. Çok güzeldi. Aziz Nesin favorim artık. 
Harry Potter için de yorum gireceğim ama diyecek söz yok bence. Mükemmeller. Tek problem çevirisinin eski olması. 'Nen var?' diye bir replik olabilir mi? :D Ben eğlendim aslında ama rahatsız edici bulanlar da var. Yenilense fena olmazdı.
Diğer kitap da e-book olarak okuduğum Never Never. Anladığım kadarıyla :D güzeldi. Ama biraz zorlandım. Sözlük kullanmam gerekti sıkça. Hazır değilim herhalde henüz.
Notlarımın düşme sebebi tam yukarıdakiler :D Mayıs ayı bu kadar verimli olmayacak benim için çünkü toparlamam lazım ve çok okumayı düşünmüyorum. Böyle işte.

8 yorum:

  1. Betül'e imrenmemek elde değil,kız makine gibi sürekli okuyor ya :D Maşallah :D

    Sen de bence gayet iyi sayıda okumuşsun,eh benim sadece 3 kitap okuduğum düşünülürse resmen muhteşem bir sayı diyebilirim :D Sınavlardı,ödevlerdi derken okunmuyor ya okul varken :( Mayıs ayında daha çok okuyabilirim umarım :D Ayrıca sınavlarında da başarılar dilerim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen maşallah :D Nisan yoğundu sanırım birçok kişi için :) Ben de memnunum, her ay böyle okusam iyi olurdu ama mayıs için daha az bir rakam düşünüyorum bakalım. Teşekkür ederiim :D

      Sil
  2. Maşallahın var adaşcım darısı Mayıs'ın başına :)

    YanıtlaSil
  3. Oyy maşallah bence çok iyi çok :)

    YanıtlaSil
  4. Benden çok daha iyi okumuşsuuun :D Ah Harry'ler ya... Ne kadar güzel bir seri, fotoğrafını bile görünce gözümden kalpler çıkıyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ay daha iyi okursun sen hadi hadi :D Harry'ler harika gerçekten ya ♥.♥

      Sil