15 Mart 2016 Salı

Kitap Alışverişi #6

Her seferinde daha az kitap alacağımı söylüyorum kendime ama başaramıyorum. Bunlar hep indirim yüzünden. Okuoku çok güzel bir indirim kampanyasına devam ediyor şu an. Aynı zamanda birçok online satıcıda YKY indirimde. Dedim kendime bu son olsun, bir daha 5'i geçmeyecek ama bakalım.
Okumadığım bir sürü kitap oldu. Bu arada okuoku bu sefer onayımı aldı. Kitaplar hasarsız geldi ve yeni bir yanlış kitap vakası yaşamadım. :D Tabi ayraçları demiyorum bile.


Neil Gaiman hayranlığımdan bahsetmeme gerek var mı? Bu kitap hikayelerin birleşiminden oluşuyor. Sherlock Holmes'un olduğu ilk bölümü okudum sadece ve zaman zaman açıp birer hikaye okurum diyerek kitaplığımda tutuyorum. Bunu  Evrensel'den aldım. %25 indirim yaptılar. Zaten Evrensel %25 indirim uyguluyor her kitapta. Yeni bir kitap getirmelerini istedim ama son olaylardan sonra Kızılay'a gitmeye korkuyorum o da bir ayrı. Neyse.
Siyah, Çember Serisi'nin ilk kitabı. Bende Yeşil vardı ve yazara göre ilk kitabı da son kitabı da yapılabilir ama ben onu son kitabı olarak kenara koymuştum. Metro altında ufak bir fuar vardı ve oradan 8 liraya aldım. Tabi alırken kontrol etmemişim biraz hasarlı ama yapacak bir şey yok.
Çöküş ve Yükseliş, Grisha Serisi'nin son kitabı. Favorim olmayan bir seri ama kendi alanında güzel. Aynı fuardan 8 liraya aldım.
İyi Kız merak ettiğim bir kitap. Aslında çok fantastik/bilim kurgu okursam kaçamak olsun diye böyle kitapları alıyorum daha çok. :D
Tersyüz ve Yağmurla Gelen Mutluluk yine aynı şekilde kaçamak kitaplarım. Yağmurla Gelen Mutluluk önce Betül'ün sonra Kronik Okur'un övmesiyle son anda eklediğim bir kitaptı. Beğenirim diye düşünüyorum.
Hamlet D&R'dan. Böyle şeyler okumalıyım artık. Biraz eziyet gibi geliyor ama aşmam lazım. :D
Harry Potter yeni baskıları! Harika ya. Yeni baskıları biriktirmek adına 3 tane ile açılışı yaptım. Her alışverişte bir bir eklerim diye düşünüyorum.
Okuoku'da bu ay, Ay Günlüğü Serisi'nin olmadığı tek bir sipariş yoktur eminim. Hatta insanları kandıran seri de bu! :D Ama çok merak ediyorum çünkü masal kahramanlarının farklı versiyonlarını okuyormuşuz.
Tolkien biriktirme zamanı! Arkadaşımdan okudum aslında ama kitaplığımda olma zamanları geldi. Hobbit zaten vardı ama önce üçlemeyi sonra Silmarillion sonra da Hurin'in Çocuklarını sırayla almayı düşünüyorum. Bu arada bunu da Evrensel'den aldım.
Uçurtma Avcısı daha okumadığım için utandığım kitap. D&R'dan aldım. Aslında zamanı gelip geçen çok kitap var ama geç olsun güç olmasın onları da toplamaya başlıyorum.
Sissoylu 2 fotoğrafa eklemeyi unutmuşum ve bunu nasıl başardım bilmiyorum. :D Daha başlamadım bu seriye ama Brandon Sanderson yine nasıl bir dünya oluşturdu merak ediyorum.
İşte böyle arkadaşlar. Umuyorum ki bir sonraki alışverişte daha az kitapla dönüş yapacağım. O değil beni gerçekten zorluyor maddi anlamda hala inat ediyorum ya. :D Neyse haydi hoşça kalın.

18 yorum:

  1. iyi okumalar canım :) uçurtma avcısını yıllar önce okumuştum okurken garip duygular içindeydim diye hatırlıyorum :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :') Bir fikrim yok henüz ama sanırım yakın bir zamanda okuyamayacağım. :/

      Sil
  2. Umarim hepsini severek okursun :)
    Ay gunlugu serisi icin yorumunu bekliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. :) 1 ay içerisinde okumayı düşünüyordum ama biraz daha erkene alabilirim. :)

      Sil
  3. Böyle yazılar gördükçe çok mutlu oluyorum. Ama bu aralar o kadar çok yoğunum ki :/ Hem o kadar okunmayı bekleyen kitabım var. Umarım yaz çabuk gelir..
    Aldığın kitaplar gerçekten güzelmiş canım yaa.. Bir çoğunu keyifle okuyacağına eminim :))
    Keyifli okumulurrr ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz değil de daha çok ilkbaharcıyım ben :)
      Benim de çok birikti, daha az almaya gayret edeceğim bakalım :)
      Teşekkür ederim :')

      Sil
  4. vuhuu bissürü almışsıınn illa bu poşet çatlasın di mii T_T

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de orucu bozdun ama bir şey olmaz kiii ^^

      Sil
  5. Aman tanrııım mükemmellleer!! :D Bende de Yeşil vardı, Siyah'ı almıştım, bir ara başlayacağım. Aslında belki beraber okuruz? :D Hamlet iyi gideer, seversin bence :D Bir de Harry'lerin yeni kapakları süper gerçekten, İngilizcelerini biriktirmeye başladım ben de. Aslında ilk kitabını aldım sadece :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiiim! :D İyi fikir valla, konuşalım bir onu. :D İngilizce kitap almıyorum ya e-kitap olarak halledeyim o işi dedim Betül sağ olsun, bence sen de denemelisiiin. :D

      Sil
  6. Çöküş ve yükseliş hal duruyor okuyamadım ama ben o seriyi çok sevdim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben karakterlere ısınamadım nedense ya :/

      Sil
  7. Bende kitapçıya girdiğimde elim boş çıkmayanlardanım o yüzden sizi çook ii anlıyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitapçılara girmemeye dikkat etmek gerek aslında :))

      Sil
  8. Ooo bu ay bayağı verimli olmuş sanki :)

    YanıtlaSil